English Hrvatski Print this page

Multimedija

 

Diskografska izdanja

  1. DALMATINO POVIŠĆU PRITRUJENA,
    Croatia Records 1994.

  2. MUKA GOSPODINA NAŠEGA ISUKRSTA,
    Boris Papandopulo,
    Gradski zbor Brodosplit 1998.

  3. JEKA ISKONSKOGA PLAČA,
    Karol Wojtyla / Ljubo Stipišić-Delmata,
    Dom "Zvonimir", Solin 1998.

  4. DUHOVNI KONCERT HRVATSKIH SKLADATELJA,
    BeSTMUSIC 2000.

  5. BOŽIĆNI KONCERT,
    BeSTMUSIC 2002.

  6. REQUIEM,
    Luigi Cherubini,
    BeSTMUSIC 2002.

  7. GRADSKI ZBOR BRODOSPLIT (30. obljetnica),
    BeSTMUSIC 2004.

  8. GRADSKI ZBOR BRODOSPLIT (35. obljetnica),
    Gradski zbor Brodosplit 2007.

 

DVD izdanja

  1. OJ, SPLITE GRADE ...,
    Gradski zbor Brodosplit 1997.

 

LP izdanja

  1. Muški pjevački zbor "Brodosplit", Jugoton 1986.

  2. Muški pjevački zbor "Brodosplit", Jugoton 1986.

 

Bibliografija

  1. GRADSKI ZBOR BRODOSPLIT 1972.-2002.,
    Monografija, prof.dr.sc.Miljenko Grgić,
    Matica Hrvatska Split i GZ Brodosplit 2003.

 

Audio klipovi

 

 



 

Video klipovi

OJ SPLITE GRADE, J. Hatze

ZDRAVO MARIJO, V. Sunko

MY LORD WHAT A MORNING, arr. V.Sunko

TIHA NOĆ, F. Gruber

U BOJ, I. Zajc

NIKADA ZVONA JOŠ NISU, arr. V.Sunko

DOBRA VEČER UZORITA, arr. J.Gotovac

GRAZ 2008 - proglašenje pobjednika

Notni materijal

Vladimir Berdović - Linđo (pdf)

Jusić, Padjen, Sunko - Vino, lijepo ime vino (pdf)